Jump to content


Photo

Where did the KM 's go?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 Cs4

Cs4

    Railfan

  • Valued Customer
  • 4 posts

Posted 18 December 2004 - 10:07 AM

I went to download the wonderful Krauss-Maffei ML-4000 loco's from the Sacramento Locomotive Works website and couldn't find them anywhere on the site. huh.gif

Have they been removed from the site? unsure.gif


William

#2 Engineer_Kyle

Engineer_Kyle

    3DTrains Modeler

  • 3DTrains Crew
  • 51 posts

Posted 18 December 2004 - 11:57 AM

Hello, as far as I know they weren't supposed to be taken off the site, and I maintain the site.
You weren't seeing things though..... it seems to have been an older page loaded on the site. Maybe some hiccup with the system, I'm not sure....
It has been fixed now, maybe Erik can shed more light on this?

#3 century242

century242

    Dispatcher

  • Sacramento Locomotive Works
  • PipPipPipPip
  • 683 posts

Posted 18 December 2004 - 12:08 PM

There was a server problem the other day and the last time the host had backed anything up was in September. The server lost alot of information and all websites that had anything added to them after September will have to be re-updated.

So sorry for the problems, we will get them fixed as soon as we can.

#4 forum1

forum1

    UP's slave

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Posted 18 December 2004 - 02:25 PM

Ahhhh comon' Erik, its not like you have anything better to do. I'm sure that work wont bother you when you don't want them to. Get going on fixing the problem! hehehe biggrin.gif

#5 century242

century242

    Dispatcher

  • Sacramento Locomotive Works
  • PipPipPipPip
  • 683 posts

Posted 18 December 2004 - 02:41 PM

QUOTE(forum1 @ Dec 18 2004, 01:25 PM)
.... I'm sure that work wont bother you when you don't want them to......

Yeah right Don, you are smoking something now. I start my 120 fireman trips tomorrow. Will be at home for about 12 hours in between runs.