Jump to content


Photo

tsupack


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 coondoodle

coondoodle

    New Hire

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 05 July 2012 - 08:38 PM

Can anyone tell me how to get the tsupack to work in windows 7
All I can find is for XP and being dumb as iI am I can't find what they are
talking about.
Thanks in advance
Eddie

#2 laming

laming

    Robber Baron

  • V Scale Creations
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,524 posts

Posted 06 July 2012 - 12:39 PM

Hi Eddie:

I'm not familiar with your issue, so I can't offer any help, other than take a look at the Steam4me site under the "Tutorials" heading to see if it addresses the issue?

Here's a direct link to that page:

http://msts.steam4me...lling_msts.html

Hope you find some help!

#3 coondoodle

coondoodle

    New Hire

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 06 July 2012 - 06:57 PM

When I try to upack activities I get error mess. Failed to open
I have run the tsupack fix and it said it was fixed
Went to steam and done like they said but they were using XP
and I am running Win7 everything else runs great
the A&O runs great with sliders wide open
Just can't use tsunpack
Is there an add on to do this?
After my stroke can't remember like i used to
Thanks in advance
Eddie

#4 laming

laming

    Robber Baron

  • V Scale Creations
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,524 posts

Posted 07 July 2012 - 08:18 AM

Eddie:

Did you go to the Win 7 page at Steam4me? I just browsed their Win 7 page and found there is a tsupack fix there, too. Here is a direct link to the Win 7 page at Steam4me, you'll need to scroll down the page quite a ways to see the information I reference:

http://msts.steam4me...ng_msts_w7.html

Hope this helps.


#5 coondoodle

coondoodle

    New Hire

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 09 July 2012 - 06:17 PM

Hey Andre I am sorry for taking so long.
We have had storms every night and I didn't cut my puter on.
Thanks for the info I had to change the setting in the registry
Now it works fine Again Thanks
Eddie

#6 laming

laming

    Robber Baron

  • V Scale Creations
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,524 posts

Posted 09 July 2012 - 08:14 PM

Glad you got it working, Eddie!

Have fun!