Jump to content


Photo

Route Editor crash


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 ctempire

ctempire

    Motorman

  • Route Beta
  • PipPipPip
  • 96 posts

Posted 19 November 2009 - 03:05 PM

There's a error in my Desert Railroad(new one) when I go to the San Ysidro yard. Any solutions on track layouts in a yard? Also, when I use DEMEX to generate some chosen tiles, the tiles were blank in the RE.

#2 Bananarama

Bananarama

    The Big Kahuna

  • 3DTrains Admin
  • 8,104 posts

Posted 20 November 2009 - 08:10 AM

If you can't view the current yard (too old), you could use Google Earth to see how other yards are laid out.

As for generating new tiles, did you first generate them using the RGE? IIRC, they have to be in place before generating any DEM.

Cheers!
Marc

#3 ctempire

ctempire

    Motorman

  • Route Beta
  • PipPipPip
  • 96 posts

Posted 29 January 2010 - 08:35 PM

QUOTE(Hack @ Nov 20 2009, 6:51 AM) View Post

If you can't view the current yard (too old), you could use Google Earth to see how other yards are laid out.

As for generating new tiles, did you first generate them using the RGE? IIRC, they have to be in place before generating any DEM.

Cheers!
Marc

Instead, I delete those tiles and generate them again, which will solve the problem as well as adding the terain again.

#4 old_codger

old_codger

    Ticket Inspector

  • Members
  • PipPip
  • 32 posts

Posted 30 January 2010 - 06:43 AM

Have you checked out this book?

http://www.abacuspub...atalog/b506.htm