Jump to content


Photo

surfliner lighting question


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
24 replies to this topic

#21 hnt4redoktober

hnt4redoktober

    Track Layer

  • Valued Customer
  • Pip
  • 14 posts

Posted 24 December 2009 - 07:26 AM

I actually didn't see any difference. I ran the Coaster Activity where 564 passes you North of Old Towne and when he passes I see the one red light on his right side on and that's it. Thanks for your continued help with this!

v/r
Kyle

#22 Bananarama

Bananarama

    The Big Kahuna

  • 3DTrains Admin
  • 8,104 posts

Posted 24 December 2009 - 07:46 AM

I'm not sure where to go from here - lights on AI traffic to begin with are an iffy item, so models were created to be attached to the front of the trains.

Cheers!
Marc

#23 GaryG

GaryG

    Conductor

  • Valued Customer
  • PipPipPip
  • 342 posts

Posted 24 December 2009 - 11:47 AM

QUOTE(hnt4redoktober @ Dec 24 2009, 6:07 AM) View Post

I actually didn't see any difference.v/r
Kyle


Hello Kyle

Just a thought. MSTS or MSTSbin? I'm wondering if you have run into the MSTS light limit where there is a limit to how many lights can be shown. MSTSbin did have that quantity increased.

Merry Christmas To All!

GaryG

#24 hnt4redoktober

hnt4redoktober

    Track Layer

  • Valued Customer
  • Pip
  • 14 posts

Posted 25 December 2009 - 09:26 AM

Gary,
I have ran into this with other engines as well. I usually modify the .eng and and the new set of lights. I am running BIN.

#25 metra man

metra man

    Railfan

  • Valued Customer
  • 4 posts

Posted 05 January 2011 - 07:34 PM

QUOTE(HIBALL3985 @ Jul 4 2009, 6:04 AM) View Post

Hi Marc, this is strange. I changed consists but the same results. I'm puzzled why mine don't work. Here is a picture of a traffic train passing.
Have a happy 4th...



re download it