Jump to content


Photo

A&M Sound pack


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Karl

Karl

    Motorman

  • Valued Customer
  • PipPipPip
  • 90 posts

Posted 02 March 2008 - 01:06 PM

Hi

Just got around to buying the Alco sound pack and after installing the A&M update I found my T6 virtual cab could not be found.

I looked in the engine file and the .s file was there and had the correct pointer in the engine file.

MSTS quirk?

Cheers

Karl

#2 Gbel2001

Gbel2001

    Engineer

  • Commercial Vendor
  • PipPipPip
  • 265 posts

Posted 02 March 2008 - 01:58 PM

Have you check in products update section ? rolleyes.gif

Don't forget you need to reupdate your A&M Sound pack after install the Vcab

Gaetan




QUOTE(Karl @ Mar 2 2008, 11:47 AM) View Post

Hi

Just got around to buying the Alco sound pack and after installing the A&M update I found my T6 virtual cab could not be found.

I looked in the engine file and the .s file was there and had the correct pointer in the engine file.

MSTS quirk?

Cheers

Karl



#3 Karl

Karl

    Motorman

  • Valued Customer
  • PipPipPip
  • 90 posts

Posted 02 March 2008 - 02:06 PM

Err no as it was dated 2005, I did not look that hard.

Thanks

Karl

#4 Gbel2001

Gbel2001

    Engineer

  • Commercial Vendor
  • PipPipPip
  • 265 posts

Posted 02 March 2008 - 03:02 PM

No problem Karl wink.gif

Gaetan

QUOTE(Karl @ Mar 2 2008, 12:47 PM) View Post

Err no as it was dated 2005, I did not look that hard.

Thanks

Karl